Vacature uitvoerder groen en/of sport

Als Uitvoerder sport en/of groen bij Bras Fijnaart heb jij een héél afwisselende en centrale functie binnen ons bedrijf.

Jij zorgt voor de uitvoering van alle primaire werkzaamheden vanaf werkvoorbereiding tot en met de oplevering van de projecten. Je zorgt voor de planning van de werkzaamheden en de communicatie over de operationele voortgang naar de klant. 

Met jouw werk overtuig jij klanten te kiezen voor Bras Fijnaart! Lees snel verder om te zien of deze functie écht bij je past.

 

Dit ga je doen 

Als uitvoerder zoek jij de uitdaging! Je bent de spil tussen je team, projectleiding en klant. In deze functie laat jij de projecten soepel verlopen. Dankzij jouw sociale vaardigheden en sterke leiderschap schakel jij snel bij onduidelijkheden of vertragingen en ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen van de klant en je team.

 

En daarom vragen we dit aan jou

Jij bewaakt de planning en de deadlines en kom je met doeltreffende verbetervoorstellen en zorg je voor een veilige en prettige werkomgeving voor het hele team.

 

Je bent volledig betrokken in de uitvoering, we verwachten dat je daar voor meeneemt:

  • een MBO-4 werk- en denkniveau, behaald d.m.v. gerichte opleiding.
  • minimaal 5 jaar vaktechnische ervaring.
  • kennis van de RAW systematiek.
  • kennis en ervaring met geautomatiseerde/administratieve systemen.
  • rijbewijs B (E).
  • communicatief sterk en een fijne gesprekspartner voor je klant.
  • zelfstandig, ondernemend en resultaatgericht.

 

Dit krijg je

Een zelfstandige functie binnen een hecht team met enthousiaste collega’s. De diversiteit aan projecten bied je uitgebreide ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast krijg je;

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring, 25 verlofdagen en een 37-urige werkweek.
  • Mogelijkheid voor een bedrijfswagen.
  • Opleidingen en training om je te specialiseren in je vakgebied.

 

En daar komt dit nog eens bij

Je stapt aan boord in een toegankelijke en informele organisatie met een sterk wij-gevoel: gemotiveerde en betrokken collega’s die met elkaar maatschappelijke vraagstukken willen helpen oplossen. Denk aan klimaatverandering, sociale achterstanden, gezondheidsproblemen, waterbeheersing en biodiversiteit. Daarbij gaan we bewust voor groen, voor huidige en toekomstige generaties. 

 

Lijkt het je wat? Klinkt het goed, of heb je vragen? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager Martijn Corstiaensen via mail martijn.corstiaensen@idverde.nl of bel Martijn op nummer 0168-462856. We zijn benieuwd naar je reactie en horen graag van je!