BRAS FIJNAART zet zijn deuren open voor Kijkdag Participatiewet in bedrijf

BZW West-Brabant, MKB en het WSP West-Brabant organiseren op 18 februari a.s. de “Kijkdag Participatiewet in bedrijf”. Op deze dag zetten 14 aansprekende ondernemers hun deuren open om hun ervaringen te delen over het werken met de doelgroep uit de Participatiewet. BRAS FIJNAART is één van deze deelnemende bedrijven.

Op deze dag hebben we het niet over wetgeving, boetes en bedreigingen, maar over economische en maatschappelijke kansen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die bijvoorbeeld ingezet worden als magazijnmedewerker, voor productie-/montagewerk of binnen het onderhoud.

BRAS FIJNAART staat voor duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen is ook maatschappelijk ondernemen. Onze verantwoordelijkheid nemen we door het bieden van werk aan BBL en BOL leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel bestaat ongeveer 15% van ons personeelsbestand uit leerlingen en gedetacheerde medewerkers van de sociale werkplaats. Zij worden intensief begeleid. Daarnaast hebben wij een deel van onze werkzaamheden aan de sociale werkplaats uitbesteed.

Tijdens de Open Dag is er gelegenheid om van deze medewerkers te horen hoe zij het ervaren om bij ons te werken. U zult er versteld van staan met welke motivatie deze medewerkers bij ons werken!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de BZW: www.bzw.nl/kijkdag  en naar ons gedeelte Kijkdag bij BRAS FIJNAART