BRAS FIJNAART behaalt 3e plaats op kartdag Rotary Zevenbergen

BRAS FIJNAART - Kartdag Rotary Zevenbergen 2015BRAS FIJNAART heeft ook dit jaar met veel plezier deelgenomen aan de 12e editie van de Rotary Zevenbergen Kartdag.

Ronkende motoren, 26 enthousiaste teams, veel adrenaline en veel supporters vormden het sportieve decor van deze kartdag bij GO-Kart-In in Dordrecht. Dit door Rotaryclub Zevenbergen e.o. georganiseerde evenement kende alleen maar winnaars!

De fantastische netto opbrengst van € 10.000,- van dit gezellige, spectaculaire en sportieve evenement, bijeengebracht door de deelnemende bedrijven en sponsoren uit de regio West Brabant, wordt helemaal besteed aan goede doelen.

Het overgrote deel van de opbrengst komt ten goede aan de ook jaarlijks door Rotaryclub Zevenbergen e.o. en Rotaryclub Breda-Centrum georganiseerde boottocht voor ouderen in de Biesbosch. In juni worden ruim 150 ouderen, veelal minder validen, in samenwerking met zorginstanties getrakteerd op een geheel verzorgd dagje weg. Een activiteit waar veel ouderen het hele jaar naar uitkijken.

Ook wordt er altijd een goed doel uit ‘de hoge hoed’ getrokken. Dit jaar viel de eer te beurt aan stichting ‘Het raakt U’ uit Fijnaart. Zij spant zich in voor activiteiten voor kinderen en jong volwassenen in West-Brabant met een beperking, om de leefkwaliteit te verbeteren. Zij richten zich op activiteiten die niet middels de reguliere budgetten te bekostigen zijn. Zij kunnen een cheque van € 1.000,- tegemoet zien!